21 Mart 2013 Perşembe

LA ROCHE POSAY AŞKI

         La roche posay ürünleriyle tanışmam ilk olarak EFFACLAR DUO ile oldu ve iyi ki olmuş. Effaclar duo  benim hayatımın ürünü oldu. 
          Kullandığım en iyi ve en etkili cilt bakım ürünü. Bu tür ürünlerde düzenli kullanım çok önemli hiçbir etki fark etmiyorum deyip sakın kullanmayı bırakmayın.Sabah - akşam düzenli kullanım sonucunda şimdi kızarıklıklarım yok denilecek kadar az ve sivilce problemim neredeyse yok denilecek kadar [Yediklerime dikkat etmediğimde hariç :) ] 
Dermatologların en çok reçete ettiği nemlendirici etkili ANTHELIOS güneş serisi, içeriğindeki Mexoryl XL ve Mexoryl SX filtreleri ile cildinizi hem yaz hem de kış aylarında UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyor. Cildimi güneş ışınlarına karşı korurken aynı zamanda çok iyi bir nemlendirici benim için. Kesinlikle sivilce ve yağlandırma problemi yaşamadım. 
dermostil.com sitesinden yaptığım alışverişten güneş kreminin yanında hediye olarak La Roche Thermal Su ve yıkama jeli geldi. Thermal su kesinlikle cildi yatıştıran ve rahatlatan bir ürün. Thermal su'yu yüzüme sıktıktan sonra cildimin dinlendiğini ve hava aldığını hissediyorum. 

La Roche Posay Effaclar Jel yağlı ve hassas ciltlerin derinlemesine temizlenmesinde , yağ dengesini düzenleme de büyük rol oynuyor. Bundan sonra kullanacağım tek yıkama jeli diyebilirim.

Benim cildime La Roche Posay ürünleri çok iyi geliyor ve bu yüzden gün geçtikçe bu ürünleri daha çok seviyorum. Herkese de tavsiye ediyorum bu yüzden aramızda büyük aşk var <3

3 yorum:

  1. bunu mu kullanıyorsun şimdi benim hiç denemediğim bir serisi bu.. ama renkli nemlendiricisini kullanmıştım o çok güzeldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnunum cildine uygun olan bir ürünü denemeni tavsiye ederim. Makyaj temizleme toniği , nemlendiricisi , herşeyi çok başarılı.

      Sil
    2. biodermalarım bitince deneyebilirim hakikaten.

      Sil